BKR noteringen


Woensdag, 19 Juni 2024


De verschillende BKR noteringen: A1 tot / met A4

Zoals u misschien al gelezen hebben 70% van alle mensen wel eens geregistreerd gestaan bij het BKR. Omdat BKR geregistreerd staan op zichzelf niet zoveel zegt hanteert het bureau krediet registratie verschillende bkr noteringen. Als u de notering A1 heeft dan is bij uw huidige krediet een aflossing of schuldregeling getroffen omdat u een eventuele achterstand bent opgelopen in de betalingen.

Een A2 notering betekent dat de schuldeiser zijn geleende geld kan opeisen en bijvoorbeel een deurwaarder kan inschakelen en nu zal lenen met bkr registratie erg moeilijk worden. Ook kan de schuldeiser via de rechter opeisen dat beslag wordt gelegd op uw bezittingen.

geld

De bkr noteringen veranderen wel eens, daarom is het verstandig om te kijken op de site van het bureau krediet registratie gevestigd in Tiel.

De A3 bkr notering houdt in dat er bij u €250,- is afgeboekt en dat u niet meer over geld beschikt. Bij deze notering wordt ook een einddatum vermeld. Als een bank gegevens van u opvraagt bij het bkr en de bank ziet dat u een bkr notering A4 heeft, dan weet de bank dat u onvindbaar bent en waarschijnlijk geen officiele vaste verblijfplaats meer heeft.

De noteringen A1, A2 en eventueel ook met A3 kunnen in sommige gevallen snel opgeheven worden waardoor u wel gewoon een lening kunt krijgen. Ook dit is per bank/kredietverschaffer verschillend en daarom is het verstandig om te informeren bij meerdere instellingen of u kunt lenen zonder bkr toetsing Het kan bijvoorbeeld mogelijk zijn dat uw registratie sinds een korte tijd niet meer van toepassing is, maar nog wel als de oude situatie geregistreerd staat bij het bkr.

Nog niet gevonden wat u zocht?

geld

Wat is op u van toepassing?

  1. Ik heb geld nodig om mijn schulden in één keer af te lossen
  2. Ik wil geld opnemen en aflossen wanneer ik zelf wil
  3. Ik wil geld lenen voor een nieuwe of tweedehands auto
  4. Ik heb geld nodig voor een verbouwing aan mijn huis
  5. Ik wil leningen samenvoegen voor lagere maandlasten
  6. Ik wil zo snel mogelijk geld lenen!