Geld lenen voor verbouwing


Woensdag, 19 Juni 2024


Als u een verbouwing wilt financieren maar u heeft op dit moment niet genoeg geld dan kunt u een specifieke lening een oplossing zijn. Deze lening wordt meestal afgesloten als een persoonlijke lening omdat het geleende bedrag een specifiek doel heeft en dat is het financieren van uw verbouwing/verbetering aan uw huis. Zo'n lening komt erg vaak voor omdat verbouwingen vaak ook een noodzaak worden voor veel mensen. Als u een BKR registratie heeft dan is het soms nog steeds mogelijk om een lening te krijgen, maar u moet wel goed overwegen wat de opties voor u zijn in deze situatie.

Niet alle krediet verstrekkers zullen u een lening willen geven, maar een aantal zullen dit mogelijk ook wel willen doen. Er zijn verschillende leningen mogelijk omtrent geld lenen voor een verbouwing. Dit hoeft niet perse een persoonlijke lening te zijn. Er zijn namelijk ook mogelijkheden met andere leenconstructies of een doorlopend krediet, alhoewel een doorlopend krediet niet gebruikelijk is voor een autolening. Daarnaast kunt u mogelijk ook uw huis als onderpand gebruiken zodat de kredietverstrekker sneller bereid is u een lening te verstrekken.

Bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn om een lening te krijgen

geld

Kredietwaardig

Als u een lening gaat aanvragen bij de bank dan wil deze bank weten of u kredietwaardig bent. De bank moet een inschatting kunnen maken of u het te lenen geld terug kunt betalen. De BKR registratie speelt in dit proces een belangrijke rol. De bank informeert namelijk bij het bureau krediet registratie of u een openstaande lening heeft en of u dus wilt lenen ondanks uw bkr notering. Tevens krijgt de bank ook een overzicht te zien van uw bkr coderingen in het verleden. Als een bank u geen lening verstrekt betekent dit niet dat een andere bank dit ook niet doet. Of u kunt lenen met bkr registratie hangt niet alleen af van uw bkr registratie, maar ook van uw persoonlijke situatie. Kredietverschaffers bepalen uiteindelijk gewoon zelf of ze u een lening verstrekken of niet en daarom kan dit dus ook per bank verschillen!

Uw situatie en mogelijkheden om geld te lenen:

Iedere situatie is anders en daarom is het ook lastig om zelf te beoordelen of de kans groot is dat u een lening zult krijgen. Bent u bijvoorbeeld werkloos, dan wordt geld lenen met bkr registratie al moeilijker omdat u geen vast inkomen heeft. Als u geen vast inkomen heeft is het voor een bank moeilijk om te beoordelen of u het geld zult terugbetalen. Heeft u echter een vast contract dan zijn de kansen al groter dat u kunt lenen met bkr codering. Omdat elke instelling zelf beoordeelt of ze u een lening geven zult u het bij verschillende instellingen moeten proberen

Nog niet gevonden wat u zocht?

geld

Wat is op u van toepassing?

  1. Ik heb geld nodig om mijn schulden in één keer af te lossen
  2. Ik wil geld opnemen en aflossen wanneer ik zelf wil
  3. Ik wil geld lenen voor een nieuwe of tweedehands auto
  4. Ik heb geld nodig voor een verbouwing aan mijn huis
  5. Ik wil leningen samenvoegen voor lagere maandlasten
  6. Ik wil zo snel mogelijk geld lenen!