Geld lenen voor verbouwing


Vrijdag, 23 Februari 2024


De mogelijkheden: hypotheek ondanks BKR

U wilt graag weten of u een hypotheek met bkr registratie kunt krijgen. Beter gezegd: kan ik ondanks mijn bkr registratie toch een hypotheek verkrijgen? Het komt regelmatig voor dat mensen niet eens weten dat de bkr geregistreerd staan en dan wanneer ze bij de bank een hypotheek aanvragen ze afgewezen worden en dan erachter komen dat ze een BKR registratie aan hun broek hebben.

In dit geval kunt u alsnog in overleg met de bank contact opnemen met het bureau krediet registratie in Tiel voor opheldering. Het kan zijn dat u geregistreerd staat bij het BKR omdat u ooit in het verleden achter bent geweest met betalingen. Dit kan ook per toeval gebeuren doordat u op vakantie bent en uw telefoonrekening 2 of 3 keer niet op tijd heeft betaald. Vroeger kreeg u hiervoor ook een bkr registratie. Gelukkig is dit nu niet meer het geval.

Een A1 of A2 notering & een hypotheek

Soms is het mogelijk om een hypotheek te krijgen als u uw bkr registratie A1 of A2 is. Dit zal niet snel gebeuren, maar er zijn zeker uitzonderingen. Weet u welke registratie u heeft en wat dit betekent? Zo niet, kijk dan hier nog eens: BKR Noteringen. U kunt in ieder geval samen met de bank de situatie bekijken en uitzoeken hoe u de bkr codering bent opgelopen. De bank zal dan zelf beoordelen of zij het met u eens zijn en of u een hypotheek kan krijgen. De bank vindt uw zicht op kredietwaardigheid in de toekomst het belangrijkst omdat een hypotheek een langlopende lening is. Als u bij meerdere banken of instanties informeert dan vergroot u de kans op slagen en wordt u ook wijzer wat de banken van u eisen.

Hoeveel geld kunt u lenen met negatieve bkr

Zoals u misschien al weet kunt u op verschillende manieren geregistreerd staan bij het BKR. Uw registratie kan ook verjaard zijn of niet meer van toepassing zijn. In dit soort gevallen staat u niet meer geregistreerd met een negatieve bkr. Lenen met een negatieve bkr is niet onmogelijk en is afhankelijk van de precieze negatieve bkr notering die u heeft. Er zijn een aantal soorten bkr coderingen en lenen met bkr registratie zal in sommige gevallen wel mogelijk zijn. Door bij verschillende aanbieders te informeren komt u er snel achter welke kredietverstrekker rekening kan houden met uw registratie en u wel geld wilt lenen.

Nog niet gevonden wat u zocht?

geld

Wat is op u van toepassing?

  1. Ik heb geld nodig om mijn schulden in één keer af te lossen
  2. Ik wil geld opnemen en aflossen wanneer ik zelf wil
  3. Ik wil geld lenen voor een nieuwe of tweedehands auto
  4. Ik heb geld nodig voor een verbouwing aan mijn huis
  5. Ik wil leningen samenvoegen voor lagere maandlasten
  6. Ik wil zo snel mogelijk geld lenen!